Ponoš: Ni u novoj vladi neće biti časnih ljudi

Osnivač pokreta "Srce" Zdravko Ponoš izjavio je da ni u novoj vladi neće biti časnih ljudi.

Kako je naveo, "danas je u Srbiji moguće biti na nekoj značajnijoj poziciji samo ako predsednik države Aleksandar Vučić ima nešto čime te drži u šaci".

"Ustrojstvo režima Srpske napredne stranke (SNS) i njihova VIP kadrovska baza su takvi da je irelevantno ko obavlja koju dužnost. Oni inače nisu selektovani po profesionalim kompetencijama i referencama nego po poniznosti i lojalnosti šefu", rekao je Ponoš za list Nova.

On je upitao šta kvalifikuje Aleksandra Vulina i Nebojšu Stefanovića da se bave bezbednosnim resorima u državi.
 
"Ovako, SNS kadrovi na ministarskim pozicijama odrađuju abolicije za razne brljotine koje su počinili", rekao je Ponoš.
  • Djekson

    14.08.2022 01:27
    Srce
    Nema Casnijeg od tebe Ponoše
    Ponosno si Tenkove Istopio
  • Grof Sekereshi

    13.08.2022 18:01
    Ikad na bilo kojoj funkciji u SFRJ-Srbiji je bio castan covek? Covek koji razmislja svojom glavom, ima svoj integritet a ne radi po partijskom ili diktatu Velikog Vodje? Bili oni ministri, sudije, direktori javnih preduzeca ili nacelnici generalstaba...
  • Обсервер

    13.08.2022 15:22
    Ево га....
    Скоро смо господина П. заборавили, али Портал није.... вероватно већ постоји неки дугорочни план за деловање господина П.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.