Poljoprivrednici iz Kragujevca u ponedeljak kreću ka Beogradu

Poljoprivrednici, koji su blokirali zgradu opštine Rača i zdanje Skupštine grada Kragujevca, će zajedno sa seljacima iz okolnih opština krenuti traktorima iz Kragujevca prema autoputu E-75.
Poljoprivrednici iz Kragujevca u ponedeljak kreću ka Beogradu
Foto: 021.rs

Oni će krenuti rano ujutro u ponedeljak, saznaje N1.

"Nama se u Rači upravo priključilo još pet traktora. Mi ćemo sa 15 velikih traktora u nedelju veče da se pridružimo Kragujevčanima ispred njihove lokalne samouprave. Zajedno sa kolegama iz okolnih opština, Jagodina, Svilajnac i Knić, krenućemo u cik zore u ponedeljak brzom saobraćajnicom do autoputa Niš-Beograd, kod ‘Kapije Šumadije’, samo ne znam da li ćemo imati goriva da stignemo do Beograda, gde se odlučuje o našim zahtevima. Do sada je potvrđen dolazak oko 110 poljoprivrednika na traktorima. Rača će i dalje biti blokirana, ali ćemo ostaviti tamo manje traktore", kaže za N1 Milan Milošević, poljoprivrednik iz Rače.

Milošević dodaje da su "poljoprivrednici iz Rače u stalnoj komunikaciji i koordinaciji sa kolegama iz Novog Sada i Kragujevca".
 
Poljoprivrednici iz kragujevačkih sela Desimirovac, Cerovac, Jarušice i Lužnice u subotu su u 13 časova blokirali centar Kragujevca i zgradu Skupštine grada. Oni potvrđuju da će konvoj od 110 traktora u ponedeljak krenuti za Beograd.
 
Opširnije na N1.
 
  • Imre

    13.08.2022 21:59
    Objektivno
    Mnogi gradjani ce vas podrzati peticijom,a blokade osuditi,jer im uskracujete slobodu kretanja.
  • Privatnik

    13.08.2022 21:50
    Ako ratari zaista sa 110 traktora krecu za Bg, to je sjajno. Blokirajte prilaz Bg kod Beogradjanke i na Gazeli i resili ste problem. Videcete koliko ce brzo vlast da vam se obrati
  • Steva

    13.08.2022 21:48
    sramota je kako nam dobro ide
    Dali je iko primetio da je vođa promenio vokabular i način obraćanja narodu a u vezi događanja na protestima.Čak je i bulterijere primirio jer zna da bi sa njima još više iziritirao nezadovoljan narod. - Mili Bože čuda velikoga kad se šćaše u zemlji Srbiji u Srbiji zemlji da okrene i da druga postane sudija.Tu knezovi nisu radi kavge, nit su radi Turci izjelice al je rada sirotinja raja koja globa davati nemože ni trpjeti turskoga zuluma -

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.