Poljoprivrednici iz Kragujevca u ponedeljak kreću ka Beogradu

Poljoprivrednici, koji su blokirali zgradu opštine Rača i zdanje Skupštine grada Kragujevca, će zajedno sa seljacima iz okolnih opština krenuti traktorima iz Kragujevca prema autoputu E-75.
Poljoprivrednici iz Kragujevca u ponedeljak kreću ka Beogradu
Foto: 021.rs

Oni će krenuti rano ujutro u ponedeljak, saznaje N1.

"Nama se u Rači upravo priključilo još pet traktora. Mi ćemo sa 15 velikih traktora u nedelju veče da se pridružimo Kragujevčanima ispred njihove lokalne samouprave. Zajedno sa kolegama iz okolnih opština, Jagodina, Svilajnac i Knić, krenućemo u cik zore u ponedeljak brzom saobraćajnicom do autoputa Niš-Beograd, kod ‘Kapije Šumadije’, samo ne znam da li ćemo imati goriva da stignemo do Beograda, gde se odlučuje o našim zahtevima. Do sada je potvrđen dolazak oko 110 poljoprivrednika na traktorima. Rača će i dalje biti blokirana, ali ćemo ostaviti tamo manje traktore", kaže za N1 Milan Milošević, poljoprivrednik iz Rače.

Milošević dodaje da su "poljoprivrednici iz Rače u stalnoj komunikaciji i koordinaciji sa kolegama iz Novog Sada i Kragujevca".
 
Poljoprivrednici iz kragujevačkih sela Desimirovac, Cerovac, Jarušice i Lužnice u subotu su u 13 časova blokirali centar Kragujevca i zgradu Skupštine grada. Oni potvrđuju da će konvoj od 110 traktora u ponedeljak krenuti za Beograd.
 
Opširnije na N1.
 
  • Imre

    13.08.2022 21:59
    Objektivno
    Mnogi gradjani ce vas podrzati peticijom,a blokade osuditi,jer im uskracujete slobodu kretanja.
  • Privatnik

    13.08.2022 21:50
    Ako ratari zaista sa 110 traktora krecu za Bg, to je sjajno. Blokirajte prilaz Bg kod Beogradjanke i na Gazeli i resili ste problem. Videcete koliko ce brzo vlast da vam se obrati
  • Steva

    13.08.2022 21:48
    sramota je kako nam dobro ide
    Dali je iko primetio da je vođa promenio vokabular i način obraćanja narodu a u vezi događanja na protestima.Čak je i bulterijere primirio jer zna da bi sa njima još više iziritirao nezadovoljan narod. - Mili Bože čuda velikoga kad se šćaše u zemlji Srbiji u Srbiji zemlji da okrene i da druga postane sudija.Tu knezovi nisu radi kavge, nit su radi Turci izjelice al je rada sirotinja raja koja globa davati nemože ni trpjeti turskoga zuluma -

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.