Vulin ponovo o prisluškivanju ruskih opozicionara u Beogradu: Iza tih navoda stoji moćna služba

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odbacio je danas navode ruskog advokata Dimitrija Zahvatova o prisluškivanju ruskih opozicionih aktivista tokom njihovog prošlogodišnjeg skupa u Beogradu.
Vulin ponovo o prisluškivanju ruskih opozicionara u Beogradu: Iza tih navoda stoji moćna služba
Foto: 021.rs
Vulin je naveo da su te optužbe povezane sa formiranjem nove Vlade Srbije i da iza njih stoji "velika i moćna služba".
"Približavanje formiranja Vlade biće vidljivo po medijskim napadima na mene i borbi da ni po koju cenu ne budem član Vlade Srbije. Velika i moćna služba radi svoj posao. Zato podgrevaju priču o prisluškivanju ruskih opozicionara u Beogradu iako je sve to više puta demantovano i objašnjeno", naveo je Vulin, a preneo MUP.
Portal Nova preneo je ranije navode ruskog advokata Dimitrija Zahvatova da je srpska policija prisluškivala učesnike seminara koji je prošlog maja u Beogradu organizovala ruska opozicija.
 
On je naveo i da je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin transkripte tih razgovora predao sekretaru za nacionalnu bezbednost Rusije Nikolaju Patruševu posle čega su neki od učesnika skupa uhapšeni u Rusiji.
  • Marko, Liman

    14.08.2022 19:26
    Što nisi onda optužio Rusa da laže. Petokolonaš čisti.
  • Pićuka

    14.08.2022 16:14
    Odakle vam pare za stan? Dala mi tetka. Dobro. Vi ste pošteni.
  • Лиманац

    14.08.2022 15:32
    Народни министар
    Напади на Србију све су јачи, и то због одлучности наше државе да самостално води своју политику.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.