Počinju restrikcije struje na Kosovu: Isključenja na svakih šest sati

Kosovska kompanija za distribuciju elektricne energije (KEDS) saopštila je da će od danas od osam sati početi restrikcije struje.
Počinju restrikcije struje na Kosovu: Isključenja na svakih šest sati
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju KEDS-a, potrošači će šest sati imati struju, a potom će dva sata biti isključeni, prenosi Koha.
Dodaje se da će se od danas potrošači snabdevati samo strujom iz domaće proizvodnje, pošto KEDS više nema finansijskih sredstava da kupuje struju.
KEDS navodi da je do ovakve situacije došlo zbog enormnih cena struje na međunarodnim tržištima i nepokrivenosti troškova sistema.
  • Лиманац

    15.08.2022 23:26
    Нису то никакве „комшије”, већ становници наше јужне покрајине.
  • pajo patak

    15.08.2022 14:37
    stara parola:
    Kocobo je spbija
  • V

    15.08.2022 09:31
    V
    Sta je kod komsije toce biti i kod nas!!! Zivi bili pa videli!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.