Vučić: Protest protiv Europrajda organizovala osoba osuđena za nasilje u porodici

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je protest protiv organizacije Europrajda u Srbiji sinoć u Beogradu organizovala osoba koja je osuđena za porodično nasilje.
Vučić: Protest protiv Europrajda organizovala osoba osuđena za nasilje u porodici
Foto: FoNet

Na skupu je, kako kaže, bilo 4.650 ljudi.

On je, prenosi N1, ovaj skup ocenio "poput najvećih skupova ikada koje je opozicija skupljala". 

"I neću da vas pitam znate li ko je organizovao taj skup sinoć. Pričate o porodičnim vrednostima oni koji su osuđeni za porodično nasilje, neću ni da pričam o opojnim drogama i o svemu drugom", rekao je Vučić u Banjici.
 
"Da nemamo struju, i da isključujemo struju na svakih šest sati, rekli biste: 'Ajde da skidamo ovu đubrad'. Da kažemo da imamo paradu, reći ćete nam: 'Aha Vučić i gej frendli njegovi drugovi' i 'Vučiću pederu', itd. Ako kažemo da nemamo paradu, onda ćete da me napadnete i da kažete: 'Kriv si Vučiću zato što vladavina prava u Srbiji ne postoji i nisi u stanju da zaštitiš seksualne manjine' i sve drugo. Hajde kažite mi, ljudi, šta u stvari hoćete od države", dodao je predsednik.
 
Sinoć je u Beogradu održan protest protiv Europrajda u organizaciji neformalnog udruženja "Za odbranu porodice", a sledeći je zakazan za 28. avgust.
  • Ogulinski nasilnik

    18.08.2022 09:51
    I to kaze covek koji je izjavio da "zene treba vaspitavati u svoja 4 zida"
  • Dosta

    16.08.2022 10:20
    Vise
    Gledaj svoj posao....sta se svuda traps I ti ave znas
  • Mastodont

    16.08.2022 08:23
    @Nidza

    Gde su tu ljudi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.