Sedmoro povređenih u udesu u Bugarskoj primljeno na lečenje u Srbiji

Sedmoro povređenih u udesu u Bugarskoj stiglo je u Srbiju, a teže povređeni dečaci prebačeni su iz bolnice u Staroj Zagori u Sofiju na dalje lečenje.
Sedmoro povređenih u udesu u Bugarskoj primljeno na lečenje u Srbiji
Foto: 021.rs

Kako je javio RTS, medicinske ekipe Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu dočekale su sanitetskim vozilima sedmoro povređenih na prelazu Gradina, gde su ih preuzele od bugarskih kolega, a kako je RTS-u potvrđeno u niškom Kliničkom centru, ekipe će ih pratiti do Beograda.

"Oni su svi stabilnog zdravstvenog stanja, mi ćemo pratiti njihove vitalne parametre od ovog trenutka, pa na dalje. Svakako je ovo veliki stres za decu i srednjeg i mlađeg uzrasta. Mi ćemo biti tu da pružimo svu potrebnu podršku, a dalje lečenje će svakako se nastaviti u zdravstvenim ustanovama u Srbiji", rekao je Dejan Milenković iz niškog Kliničkog centra.

Deca su se vraćala sa festivala u Nesebaru i sa njima su bili njihovi roditelji.
 
Uzrok nesreće se još ne zna, a prema svedočenju jedne putnice, autobus je sleteo s puta u trenutku kada se vozač nagnuo da spusti sedište suvozača, kako bi na njega seo roditelj sa detetom kome je pozlilo.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.