Vesić: Ako je stranka zadovoljna sa mnom, verovatno ću biti u Vladi

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je da će, ako je stranka zadovoljna njegovim radom u prethodnih devet godina, verovatno biti među predloženima za mesto u novom sazivu Vlade Srbije.
Vesić: Ako je stranka zadovoljna sa mnom, verovatno ću biti u Vladi
Foto: 021.rs
Vesić je za današnju Politiku rekao da je najvažnije da mandatar za novu vladu bude iz SNS-a, komentarišući izjavu predsednika Srbije da su trenutni kandidati za budućeg predsednika vlade aktuelna premijerka Ana Brnabić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
"Ko god od njih da bude izbor predsednika za mandatara, neće pogrešiti. U pitanju su ozbiljni ljudi, zreli političari, operativci i ljudi koji su se dokazali sadašnjim radom", naveo je on.
Dodao je da je SNS na prethodnim izborima osvojila 120 poslaničkih mesta u Skupštini Srbije i ocenio da je zbog toga "prirodno da vodi vladu".
  • Aga

    16.08.2022 18:45
    Idemo
    Vesara podržavaju te vredni građani briga te za zgubidane hehe
  • White

    16.08.2022 12:56
    Da na vlast u ovoj zemlji dodje djavo licno,ovaj beskicmenjak bi bio u prvim redovima. Interesni poltron,kao i vecina iz sns sekte. Sad se vidi ko je sve pobegao od zutih zbog love.
  • Goran NS

    16.08.2022 10:09
    UVEK je bilo AKO jr narod zadovoljan ... ovom izjavom se samo potvrdjuje da se radi za stranku!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija