Pripadnici SBPOK-a uhapšeni jer su štitili dilere: Jednom vratili pola kg marihuane

Policijski službenici SBPOK-a, N. U. (38) i Z. Đ. (43), uhapšeni su zbog zloupotrebe službenog položaja.
Pripadnici SBPOK-a uhapšeni jer su štitili dilere: Jednom vratili pola kg marihuane
Foto: 021.rs
Oni se terete da su, 16. decembra 2021. godine, nakon pretresa jednog muškarca i prostorija koje on koristi, pronašli oko pola kilograma marihuane, koju su, bez sačinjavanja službenih akata i obaveštavanja nadležnog tužioca, vratili tom muškarcu i time mu omogućili da izbegne krivičnu odgovornost.
Takođe, sumnja se da je N. U. od 23. februara do 25. marta ove godine uticao na druge policijske službenike da ne preduzimaju mere i radnje iz svoje nadležnosti prema još jednom muškarcu, iako je znao da se on bavi prodajom narkotika, kako bi izbegao krivičnu odgovornost.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Neko

    18.08.2022 16:42
    Nije ni cudo sto je svim klincima cilj da budu Zandarmi. Okace znacku i pistolj, dobiju stan od drzave i jos reketiraju krimose za ozbiljne novce. Gde ces vise, policajac i carinik u Srbiji!
    Sramota na sta nam lici drzava!
  • Ivana

    18.08.2022 16:05
    Gospoda
    Ma to je sve gospoda gde god okrenes u svim institucijam od glave do pete sve neka fina i postena gospoda za nas nista bolje ni nije kako smo birali kakav smo narod nama je Top
  • Sima kosmos

    18.08.2022 15:09
    Zato mene juče policajac davi pola sata što nemam ovlašćenje za upravljanje službenim vozilom, iako mu dajem na uvid ugovor o radu, u kojem sve piše...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.