Vučić za nedelju zakazao sastanak sa Srbima na Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u nedelju u Beogradu sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.
Vučić je sazvao sastanak iz Brisela, gde danas razgovara sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u okviru dijaloga kojim posreduje EU.
Na sastanak su pozvani predstavnici Srpske liste.
Takođe, pozvani su srpski gradonačelnici, načelnici okruga i direktori bolnica u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji.
  • Lala

    21.08.2022 01:02
    Jadničak
    Samo mora da pazi da ne izgubi ličnu kartu.
    Da neko ne proda Kosovo umesto njega.
    Uostalom, pozdrav, starim (za botove hipnotičkim) pozdravom: ASOMAKUM!
  • K

    18.08.2022 16:19
    K
    Samo nemoj opet u javnost sa redovnim vanrednim obracanjem!
  • Mile rent-a mozak

    18.08.2022 15:56
    U Briselu je pre par meseci otvoren Muzej iluzija sa temom kako mozak iskrivljuje stvarnost. Predlažem da predsednik iskoristi mogućnost dok je tamo, da poseti muzej - možda im predloži nešto što nemaju još u postavci. Ako ništa drugo, može da se raspita da li im treba najedukovaniji kustos + " izraelsko savetodavno ispiranje mozga" gratis. Oni padaju na sve što je džabe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.