Tviter suspendovao naloge 12 poslanika, suspendovan i nalog Arnoa Gujona

Nalozi 12 narodnih poslanika i poslanica na Tviteru su trenutno suspendovani, objavio je Otvoreni parlament.
Tviter suspendovao naloge 12 poslanika, suspendovan i nalog Arnoa Gujona
Foto: Pixabay
Kako navode, suspendovani su tviter nalozi Nevene Đurić, Sandre Božić, Milice Nikolić, Jelene Obradović, Aleksandra Markovića, Krste Janjuševića.

Tviter je suspendovao i naloge Dušana Radojevića, Jelene Žarić Kovačević, Aleksandre Tomić, Staše Stojanović, Zorana Tomića i Andrijane Vasić.

Suspendovan je i nalog Arnoa Gujona.
 
Ova društvena mreža suspendovala je i nalog direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arnoa Gujona, zbog, kako su naveli, kršenja Tviter pravila.
 
Tviter nije naveo konkretne razloge.
  • Kad ono greška

    20.08.2022 16:28
    .....
    Ne trči pred rudu..

  • mika

    19.08.2022 11:05
    utisak
    Mislim da je ovo jedna malecka opomena i signal AV u. Tako je počinjalo i u rusiji. Evo za početak malecke kaznice samo da shvatiš da si ušao u ofsajd. Pošto on zna da je prešao liniju slede malo veće kazne, ali ima neko kratko vreme da o svemu promisli. Mada uzaludno, no šansa mu se pruža. Nemojmo se čuditi kad krene nešto mnoooogo oštrije.
  • Ozvalavljen

    19.08.2022 09:55
    Eno vodja otisao u USA da place vlasnicima BlackRocka, Vangarda, Stejt Streta,... da mu vrate mogucnost preko interneta da pere mozak glupom i retardiranom narodu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija