Na Batrovcima se na izlaz iz zemlje čeka pet sati

Prema poslednjim informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila najduže čekaju na Batrovcima, gde se na izlaz iz zemlje trenutno čeka pet sati.

Na Horgošu je čekanje tri sata.

Kako je saopšteno iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS), putnička i teretna vozila na izlaz iz zemlje na prelazu Šid čekaju sat i po.

Na Preševu na ulaz u zemlju automobili čekaju 100 minuta, a na izlaz 70 minuta, koliko na tom prelazu čekaju i autobusi na ulaz u zemlju.
 
Na Gradini automobili na izlaz iz zemlje čekaju 80 minuta a na ulaz 40 minuta, dok se jedan sat čeka na izlaz iz zemlje na Kelebiji, kao i na prelazu Jabuka na ulazu u zemlju, za sve kategorije vozila.
 
Sve kategorije vozila na prelazu Gostun na ulazu u zemlju čekaju po 45 minuta a na izlaz pola sata, koliko čekaju automobili i na prelazima Sremska Rača i Bačka Palanka.
  • DekacNS

    20.08.2022 20:10
    ...
    A na radovima na putu, 4 mesta, od Niša do Paraćina, cimamo se i do 3 sata. Idioti idiotski, kada takve stvari rade u sred sezone. Nisam protiv popravki, ali može se raditi od septembra do juna. Ili umesto na 4 mesta, svi radnici i mašine da se okupe na jednom delu, rad u 3 smene i brzo se sve završi.
    Ali naši sns pametnjakovići, su em glupi i bezobrazni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija