Bez dekorativne rasvete na Vladi, Predsedništvu...

Vlada Srbije odlučila je da se od večeras isključuje dekorativna rasveta na zgradama Vlade, Ministarstva finansija, Ministarstva privrede, Predsedništva, kao i na drugim zgradama gde nije neophodna.
Bez dekorativne rasvete na Vladi, Predsedništvu...
Foto: 021.rs

Vlada Srbije na današnjoj sednici donela je zaključak kojim se preporučuje isključivanje dekorativne rasvete na objektima na kojima takva vrsta rasvete nije neophodna, saopšteno je.

Vlada apeluje i na druge institucije i organizacije da primene ovu preporuku kao primer odgovornog i racionalnog ponašanja.

Navodi se da se tako zajednički daje doprinos u rešavanju izazova energetske krize sa kojima se suočava veliki broj zemalja.

  • iguman

    28.08.2022 17:06
    Ionako je u tim objektima večiti mrak.
  • Agap

    28.08.2022 10:48
    Naša
    Vlada zna šta treba , hvala !
  • wauw

    28.08.2022 00:27
    Vaauu, kakva ušteda!!! A i na vreme!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija