Miloš Vučević, Tatjana Matić i Lazar Ristovski podneli ostavke na mesto poslanika

Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja Skupštine Srbije konstatovao je prestanak mandata Miloša Vučevića, Tatjane Matić i Lazara Ristovskog.
Miloš Vučević, Tatjana Matić i Lazar Ristovski podneli ostavke na mesto poslanika
Foto: 021.rs
Vučević je trenutno na funkciji gradonačelnika Novog Sada, a očekuje se da će biti jedan od potpredsednika nove Vlade, za čiju mandatarku je predložena Ana Brnabić.
Tatjana Matić je ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija u aktuelnoj Vladi u tehničkom mandatu, dok je glumac Lazar Ristovski bio aktivan tokom kampanje za aprilske predsedničke i parlamentarne izbore.
Odbor kojim predsedava poslanik i visoki funkcioner Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, prihvatio je i ostavke koje su na poslaničku funkciju podnele i Gordana Matković iz poslaničke grupe Demokratske stranke, kao i direktorka Instituta za molekularnu genetiku i genetsko inženjerstvo Jelena Begović, koja je u parlament ušla na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".
 
Prihvaćene su i ostavke Marije Radulović i Smiljane Maksimović iz poslaničke grupe "NADA - Novi DSS - POKS", Violete Filip iz poslaničke grupe "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije", kao i poslanice Marije Jovanović.
  • Brno Biću

    29.08.2022 15:24
    Štaćenam ti propali kadrovi kada imamo SNS Kockicu! Tratatatatira!
  • Limanac

    29.08.2022 14:55
    Svaka cast a ostali
    Milose vucevicu svaka cast na ostavci ne sme niko da te dira savetuj i ostale pa lepo svi da date ostavke

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija