Direktor Kosovske policije podneo ostavku posle slučaja silovanja maloletnice

Direktor Kosovske policije Samedin Mehmeti podneo je ostavku, dan nakon slučaja silovanja maloletnice, saopštio je kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja.
Direktor Kosovske policije podneo ostavku posle slučaja silovanja maloletnice
Foto: Pixabay
Mehmeti je, kako navodi Svećlja, ostavku dao iz ličnih razloga i profesionalne savesti, a kosovski premijer već je imenovao vršioca dužnosti - Fehmija Hotija, dosadašnjeg zamenika direktora kosovske policije.
Vest o ostavci Mehmetija dolazi u istom danu kada je najavljeno formiranje stručne komisije za analizu postupaka institucija u slučaju silovanja jedanaestogodišnje devojčice.
Podsetimo, Kosovskoj policiji u subotu je prijavljen slučaj silovanja maloletnice za koji je osumnjičeno pet osoba, među kojima su, prema navodima medija, takođe maloletnici.
 
Svi osumnjičeni su u međuvremenu uhapšeni, za četiri je određena mera pritvora, dok se peti, prema poslednjim informacijama, nalazi na razgovoru u policijskoj stanici u Prištini.
  • 9

    31.08.2022 08:51
    Gde je savest
    SrBskog direktora policije pogotovo kada je
    POZNATI ubica ubio ženu , MAJKU troje dece
    na naplatnoj rampi ? Gde je savest najvećeg Pinokija
    kada novinarki na postavljeno pitanje odgovara
    kako su svi novinari LAŽOVI , a on svevišnji
    nikad nije slagao ? E SrBadijo litijaška nikada nećete dostići
    Kosovarsku besu .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).