Zekić: Tužba protiv REM-a je čista glupost, zaleću se kao bikovi na crveno

Predsednica Saveta REM Olivera Zekić ocenila je kao "čistu glupost" tužbu koju su Fondacija Slavko Ćuruvija i CRTA podneli Upravnom sudu protiv rešenja REM-a o dodeli nacionalnih frekvencija.
"Iako je u pitanju sudski spor, koji ne bih trebalo da komentarišem, ne mogu da odolim da ne kažem da je tužba čista glupost. Moj savet podnosiocima tužbe je da se prvo upoznaju sa zakonima, koji im po svemu sudeći nisu jača strana, a ne da se zaleću kao bikovi na crveno, što važi i za N1. U svakom slučaju, sud neka radi svoj posao, a vi radite svoj", navela je Zekić u pisanom odgovoru za N1. 
Kako je Fondacija Slavko Ćuruvija juče saopštila, u tužbi se, između ostalog, navodi da je REM odluku da dodeli dozvole televizijama Pink, Hepi, Prva i B92 doneo na osnovu selektivnog i netačnog tumačenja činjenica.
Kako dodaju, time su prekršeni kriterijumi i pravila kojima je regulisan postupak za dodelu dozvola za emitovanje.
  • Momcilo

    31.08.2022 22:37
    Rem
    Pa zar i ovakvi o necemu odlucuju . Sramota.
  • 9

    31.08.2022 21:46
    baš nju nađoše
    da se zaleću kao muve na ghovno, a ona nije ni
    navedeno već samo crv sistema.
  • Lunja

    31.08.2022 21:05
    Kako je nije samo sramota da na takav način radi i govori. To je zaista pokazatelj koliko se ovo društvo srozalo i kako bi pojedinci, za novac , pogazili svoju čast i svoj moral.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.