Vučić: Radili smo 17 sati tako pijani, kako bismo tek bili uspešni trezni

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je juče radio 17 sati i da degustacija na Međunarodnom sajmu vina nije omela rad lidera "Otvorenog Balkana".
"Moji politički protivnici, kad ne znaju šta drugo, kažu da sam bio pripit, ne znajući sa koliko sam ponosa obilazio sve štandove, želeći da budem dobar domaćin svima", izjavio je Vučić, prenosi N1.
Obišao je Vučić svaki štand i probao skoro svako vino, pa se i pohvalio: "Oni koji su brojali od početka, 100 čaša sam popio, nema smisla, doći ćemo opet u subotu".
Danas kaže da im toliko vina nije ometalo rad.
 
"Sinoć smo radili do pola 12, imali ozbiljne razgovore sa Čavušogluom i svi između sebe, u pola 12 se završio moj radni dan, možete da mislite kako bismo bili čak uspešni da smo toliko trezni, da nismo ponekad pomalo pijani, pa juče 17 sati da radimo tako pijani", kazao je Vučić.
 
Albanski premijer je naveo da je jučerašnji dan mogao početi i sukobom, ali počeo je zdravicom.
 
"Čuo sam da opozicija smatra da je predsednik bio malo pripit, e pa ja smatram da je pripitije da nekog optužujete ko pije dok ste vi trezni, a zapravo ste u isto takvom stanju", rekao je Edi Rama.
 
Predsednik Srbije najavio je da će i u subotu biti na sajmu vina.
  • Boki 13

    04.09.2022 12:08
    Tadic
    Kad nekad tadic pola casice sipa vino vi radikali htedoste da ga lincujete a sad pijemo ko RUSI Al bato put in vlada pa moze se I loce po srbiju
  • Nik

    04.09.2022 08:52
    Rijaliti
    Ova država je u stvari jedan veliki rijaliti! Tuga!
  • Bane

    03.09.2022 16:21
    A sto ne pojedoste nešto , znate da vino ne ide na prazan stomak ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.