Vučević: Tražiću da Vučić ostane na čelu stranke, to je njegova moralna obaveza

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da će premijerka Srbije Ana Brnabić do 25. septembra izneti predlog za sastav nove Vlade.
Vučević: Tražiću da Vučić ostane na čelu stranke, to je njegova moralna obaveza
Foto: 021.rs
"Bitnije od sastava Vlade je politika koju će ta vlada sprovoditi. Očekujem da dobijemo dobru prosrpsku vladu, koja će da čuva srpske interese", rekao je Vučević za TV Prva i dodao da očekuje da u vladu više budu uključene manjinske stranke.
On je naveo da je "Vladi Srbije potrebna nova energija i da sada nedostaje sinhronizacija među ministrima".
 
Podsećamo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da će Miloš Vučević biti potpredsednik vlade i da će imati značajnu ulogu u njoj.
Vučević je rekao da će kongres Srpske napredne stranke biti održan do kraja godine.
 
Upitan da li će on zameniti Aleksandra Vučića na mestu lidera SNS, Vučević je rekao da "ne vidi sebe kao Vučićevu zamenu".
 
"Sebe vidim kao člana tima. Tražiću da Vučić ostane na čelu stranke, to je njegova moralna obaveza", istakao je.
  • Janko

    05.09.2022 12:57
    Velika borba u sns
    Velike se bitke vode u sns oko mesta gradonacelnika. Sada su tek skapirali koliko je Vucevic muvao, i koliko je zaposlio ljudi koji nisu clanovi stranke, a koji su radili za svake izbore. Tek ce vreme pokazati ko je bio Vucevic i cime se bavio.
  • Pametno

    05.09.2022 10:26
    Miloše, nije da ne želiš da budeš lider stranke, nego mani mi ga Mito, krene li nešto naopako znaš da ceš ostati na cedilu, a mala je to bara za toliko krokodila.
  • Goran

    04.09.2022 17:50
    KAMO SREĆE
    Kamo srece da je ostao u Backom Petrovcu i da je tamo prodavao kulene, mi u Novom Sadu ne bismo bili u problemu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.