VIDEO: Doček za Anu Brnabić na Kosovu - "Premijeru, hvala vam za svaku školu, put"

Građani Severne Mitrovice i celog Kosova okupili su se rano jutros da dočekaju premijerku Srbije Anu Brnabić, koja danas boravi u Leposaviću, Zvečanu i Severnoj Mitrovici.
Tokom jednodnevne posete, Brnabić će posetiti Duhovnu akademiju, IT centar, manastir Banjska, porodicu Radosavljević u Leposaviću, kao i vinariju Lakićević u selu Kutnje.
 
Među brojnim okupljenima su i politički predstavnici Srba. Takođe, primetno je pojačano prisustvo policije.
Među okupljenima, mnogi nose transparente sa natpisima "Naša premijerka Ana Brnabić", "Premijeru, hvala vam za svaku školu, put", piše Kosovo onlajn.
 
  • Vlado

    06.09.2022 16:00
    Ringe-ringe raja...
  • Singrrr

    05.09.2022 14:16
    Smejem se...
    ...a plakao bih.
  • andrija

    05.09.2022 14:12
    Nece valjda u Tursku mada
    Citajuci ove komentare sta ce ona na Kosovu pa mora jer su i oni gradjani Srbije dok se nenadje neko resenje isto tako mogla bi pasti poseta Turskoj i tamo ima vise Srba oko osam miliona puno puno vise nego u Rusiji a mogao i gospodin Selakovic da otvori neki Srpski centar u Turskoj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija