Novak Đoković će graditi hotelski kompleks na Goču vredan 20 miliona evra

Porodica Đoković gradiće luksuzni hotelski kompleks na Goču, iznad Vrnjačke Banje i, ako sve bude po planu, kako je najavio predsednik te opštine Boban Đurović, gradnja će početi u decembru ove godne.
Novak Đoković će graditi hotelski kompleks na Goču vredan 20 miliona evra
Foto: FoNet
"Đokovići su za tu namenu kupili zemljište od 1,17 hektara na toj planini. Prema procenama, Đokoviće će izgradnja luksuznog hotela sa apartmanskim naseljem i svim pratećim sadržajima koštati oko 20 miliona evra", izjavio je Đurović, a stoji na sajtu opštine.
On je pojasnio da će se kompleks prostirati na 25.000 kvadratnih metara.
"Za Vrnjačku Banju je od neprocenjivog značaja to što će u svojoj ponudi imati najpoznatiji srpski brend, a to je Novak Đoković", naglasio je predsednik te opštine.
 
On je naveo da je najbolji svetski teniser zainteresovan i za kupovinu zemljišta na vrnjačkoj strani planine Goč, gde želi da gradi vikend-naselje sa atraktivnim sportsko-rekreativnim i turističkim sadržajima.
 
"Plan je da uz vikend-naselje budu izgrađeni sportski tereni, spa i velnes centar, bazeni, teretana, restoran i brojni prateći sadržaji", kazao je Đurović.
 
Osim toga, dodao je Đurović, "Đoković je pokazao interesovanje i za projekat izgradnje panoramske gondole, od centra Vrnjačke Banje do vrha Goča".
 
Novak Đoković je 14. jula ove godine, na Dan opštine Vrnjačka Banja, nagrađen Poveljom, najvišim priznanjem te opštine.
  • dijasporac

    09.09.2022 08:15
    @Pajo
    Uzeo 1,17 hektar a kompleks će biti na 25000.kvadratnih metara(to je 2,5 hektara)?
    *********
    Kapiras da neka zgrada moze da ima podrum, prizemlje, prvi, drugi, treci sprat?
  • Sanja

    08.09.2022 14:25
    Bravo Nole!Da je više ljudi kao on gde bi nam bio kraj.
  • Aga agatoni akademik

    07.09.2022 18:12
    Haha
    Paradigma hejterstva i zgubidana su komentatori na portalu ! Koliko gluposti jada neznanja mržnje , neka im dobri Bog udari malo pameti da makar ćute

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.