Pešacima u centru Beograda blokiran prolaz zbog Erdoganove kolone

Policija je danas u centru Beograda zabranila pešacima kretanje, jer je u tom momentu ulicom kralja Milana prolazila kolona vozila za koju se pretpostavlja da je u vezi sa posetom turskog predsednika.
Kako je preneo reporter Bete, nekoliko policajaca je na pešačkim prolazima kroz Nušićevu ulicu, kao i u pravcu Mekdonaldsa, 10 minuta sprečavalo građane da se kreću trotoarom ili da pređu na suprotnu stranu ulice ka hotelu Moskva.

Malo pre 15 časova, pešacima kao i vozilima omogućen je prolaz, pošto je prošlo 15 automobila predvođenih vozilima policije.

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan od sinoć boravi u Beogradu.

  • Зоран

    08.09.2022 19:54
    Пешацима у центру...
    Ништа чудно људи то је нормално,блокирају пола Београда кад дође неки амер са дипломатским пасошима овај је ипак председник државе,но битно је некима да је и за то крива власт,страшно.Живела СРБИЈА!!!
  • 9

    08.09.2022 07:24
    Kada je kaurin
    imao ista prava kao i Sultan?
    Vuki se ovima uvlači bez obzira na 500 godina,
    a komšije mrzi za 50 , PVAVI SVBIN.
  • Обсервер

    07.09.2022 17:14
    Уобичајено
    Сећамо се времена, када је Броз примао госте, па по читав дан се није могло кретати центром Београда. Ово је скроман потез, обзиром на ВИП штићену особу, високог госта.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.