Detalji nesreće na Dunavu: Petoro bilo u čamcu koji je udario u baržu

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet povodom nesreće koja se dogodila sinoć na Dunavu u Grockoj, kada su dve osobe koje su bile u čamcu stradale, a tri su lakše povređene.
Detalji nesreće na Dunavu: Petoro bilo u čamcu koji je udario u baržu
Foto: 021.rs
Kako navode iz tog tužilaštva, u toku dosadašnjeg postupka utvrđeno je da su u motornom čamcu bili vozač I.J, kao i M. A koji su preminuli na licu mesta, dok su kod N.R, M.B, i N.G. konstatovane lake telesne povrede.
Po nalogu tužioca, tela preminulih su prevezena na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.
Utvrđeno je da se navedeni čamac kretao iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga, kako navode iz tužilaštva, on je udario u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca.
 
Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu navodi u saopštenju da nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti doneta odluka.
  • Sasa

    08.09.2022 13:23
    Saucesce porodicama nastradali
    Nocu u 21:30h gde je mrkli mrak odavno u ovom periodu godine i voziti camac tj gliser pod punim gasom (da nije bio pun gas ne bi bilo ovakvih posledica), morate priznati je velika kocka za bezbednost svih na plovilu.

    Saucese porodicama nastradalih

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.