Skupština pokreta "Novi optimizam" u subotu u Centru za kulturnu dekontaminaciju

Pokret "Novi optimizam" u subotu, 10. septembra, u Beogradu, u Centru za kulturnu dekontaminaciju (Birčaninova 21) organizuje skup kojim najavljuje novi okvir delovanja.
Od 16.30 do 18 časova u sali CZKD-a biće održana Skupština članova i prijatelja Novog optimizma.
 
U 18.30h, u bašti CZKD-a, počeće program namenjen svim zainteresovanim građanima.

Okupljenima će se obratiti Željko Bodrožić, Hrvoje Zovko, Milena Dragićević Šešić, Gojko Božović, Maja Stojanović, Bojan Cvejić, Jovanka Marović, Goran Dimitrijević, Andrej Ivanji i drugi. Biće pušten video prilog o poslednje dve godine rada Pokreta, uručene zahvalnice zasluženim članovima i prijateljima i, nakon svega, gosti će moći da ostanu u dvorištu CZKD-a na humanitarnom koktelu uz specijalitete ukrajinske kuhinje.

Novi optimizam je pokret koji od 2004. godine okuplja građane Vojvodine i Srbije – ljude otvorenog uma, spremne za kritičko mišljenje i dijalog.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.