Komunistička omladina traži da se Pinku uvede taksa na kič i šund zbog Zadruge

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) pozvao je danas nadležne da televiziji Pink uvedu "taksu na kič i šund" zbog emitovanja rijaliti programa Zadruga.
SKOJ je u saopštenju ocenio da taj rijaliti program "promoviše primitivizam, nekulturu, nevaspitanje, diskriminatorski rečnik, bezočne i drske uvrede i bahanalije". 
Kako su naveli, taj program ne prezentuje bilo kakvu vrednost kako bi se mogao podvesti pod zabavni ili humoristički program.
"Skaradni sadržaj poput 'Zadruge' bi najpre trebalo zabraniti, ali u konkretnoj situaciji daleko je korisnije naplatiti takse na kič i šund i inkasirati značajna sredstva koja mogu biti upotrebljena za subvencionisanje računa za struju, gas i grejanje svih građana Srbije čija su primanja niža od minimalne potrošačke korpe", navodi se u saopštenju.
  • sr

    10.09.2022 22:57
    Uz sav nacionalizam i mane koje Hrvatska ima,da li ste vi nekad upalili njihove tv stanice pa uporedili sa nasim? Nebo i zemlja. Isto se moze reci za tv stanice u Sarajevu, Podgorici i drugim zemljama regiona.
    Ne svidja mi se ova omladinska organizacija,ali iako im je ideja dobra,nazalost svi znamo da od toga nema nista.
  • Zoran

    10.09.2022 21:50
    Zabrana
    Primitivizam ne sme da se naplaćuje, time se pokazuje da je sve dozvoljeno ako platiš. Da li je neko pravio analizu, zapitao se, koliko štetno dejstvo takvi sadržaji imaju na mlade. Siguran sam da takve televizije, emisije, nanose deci više štete nego NARKOMANIJA. O tome može da se piše satima. Dok te televizije kojima je novac jedini cilj budu favorizovane, ovo društvo nikad neće biti zdravo društvo. Pogledajmo samo ovih dana jedinu državu koliko je ona ujedinjena oko smrti kraljice, vrednosti. Takvo društvo nikad ne može propasti. A mi, mi se borimo protiv kiča.
  • Seljak

    10.09.2022 20:49
    ??
    podelite im daljinske upravljace.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.