Srbija daje skoro dva miliona evra za dom zdravlja u Republici Srpskoj

Srbija će dotirati 211 miliona dinara (1,8 miliona evra) opštini Stanari u Republici Srpskoj, vidi se iz rešenja Vlade.
Srbija daje skoro dva miliona evra za dom zdravlja u Republici Srpskoj
Foto: Pixabay
Novac je obezbeđen iz tekuće budžetske rezerve, piše Nova ekonomija
Novac je odobren Generalnom sekretarijatu Vlade na ime dotacije opštini Stanari kao finansijska pomoć za realizaciju projekata, piše u rešenju.
Vlada Srbije je dala 350.000 evra za sređivanje doma zdravlja u opštini Stanari, prenele su juče Večernje novosti.
 
Poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH Nenad Stevandić najavio je da će dom zdravlja u Stanarima najverovatnije nositi naziv "Srbija".
  • obavestenje

    11.09.2022 14:01
    Samo da obavestim dusebriznike da u RS doniraju i investiraju i Bugarska i Madjarska mnogo vise od Srbije. One to sigurno ne bi radile da nemaju ekonomski interes. Resursi iz RS idu Srbiji za dz decenijama, i ti ljudi tamo su dali zivot,a kamoli novac za Srbiju,tako da je ovo sto citam vrlo ruzno.
    Hvala svim medicinskim radnicima i strucnjacima iz Srbije koji su na bilo koji nacin pozitivno doprineli zdravstvenom sistemu u RS, koji je nazalost u mnogo gorem stanju nego ovaj u Srbiji.
  • mer

    11.09.2022 13:44
    @Remember, remember

    Setite se i da nisu svi "nasi" novci "nasi",vec da Srbija od RS ima dovoljno ekonomske koristi,za pocetak energente i struju koju dobija sa hidrocentrala,drugo ako je pola Vojvodine iz RS i ako oni ovde rade i placaju poreze i pune budzet,to je i njihov novac. Kad se spoje zloba i neinteligencija nije ni cudo sto vam je tako lose.
  • Remember, remember

    11.09.2022 12:07
    Setite se ovoga kad budete opet pljuvali lekare i zdravstvo u Srbiji.
    Setite se aerodroma, domova zdravlja, crkava dignutih od naših novaca po tuđini.
    Ko ovo podržava, autošovinista je i domaći izdajnik koji mrzi Republiku Srbiju.
    Živela Srbija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.