Miletić: Prvi put da je predsednik rekao da su LGBT osobe ravnopravni građani, šetnje će biti

Organizator Evroprajda Goran Miletić istakao je da je Aleksandar Vučić govorio da niko ne treba da se odriče članova porodice i ljudi u svom okruženju samo zbog drugačije seksualne orijentacije.
"To kako je danas o pripadnicima LGBT populacije govorio predsednik Srbije prvi je put da je neki visoki predstavnik države govorio o toj zajednici kao o ravnopravnim građanima ovog društva koji moraju uživati sva ljudska prava kao i ostali", rekao je koordinator Evroprajda.
Miletić je naveo da će se šetnja tokom Evroprajda svakako održati 17. septembra.
"Predsednik Vučić je prvenstveno govorio da moramo biti jednaki, da smo delovi porodice i govorio je i svojim ličnim primerom, što je novi kvalitet da neko kaže da u svojoj porodici ima pripadnika LGBT zajednice", rekao je Miletić.
  • 002211

    10.09.2022 22:01
    Potvrđeno. Idemooo!
  • Dragan

    10.09.2022 20:33
    Ah
    Još osamdesetih top vesti RTV Beograd je izjava iz SZO da homoseksualnost nije bolest.Tri osobe nose titulu viteza u Britaniji po ukazu kraljice jedan je Elton Džon koji ima dva sina sa partnerom, venčanje bilo i anglikanskoj crkvi gde je kraljica vrhovno poglavar.Ostala dvojica imaju po jedno dete.
  • M

    10.09.2022 17:57
    M
    AV dobijo opomenu od Zapada i menja pricu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija