Palma: Tražiću od Grka da građani Srbije ulaze sa ličnom kartom - jer smo im najbrojniji turisti

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije.
Palma: Tražiću od Grka da građani Srbije ulaze sa ličnom kartom - jer smo im najbrojniji turisti
Foto: 021.rs
On je naveo da će u Solunu tražiti od Grka da građanima Srbije omoguće ulazak sa ličnom kartom, prenosi N1.

"Prilikom moje naredne posete Grčkoj, tačnije Solunu, a to će biti u naredna dva meseca, tražiću od naših grčkih prijatelja da građani Srbije imaju tu privilegiju, kao sa državama koje su članice inicijative "Otvoreni Balkan", da dozvole građanima Srbije da mogu da putuju u Grčku samo sa ličnom kartom. Znam da će to biti teško jer je Grčka članica Evropske unije, pa mora i da poštuje zakone Evropske unije, ali to će biti moj zahtev prilikom naredne posete, jer građani Srbije su najbrojniji gosti u toj zemlji tokom letnje sezone", rekao je Palma.

Dodao je da je samo ove sezone 700.000 turista iz Srbije bilo u Grčkoj, a da su u poslednjih 30 godina naši građani u Grčkoj "napravili nekoliko gradova veličine Paralije".

  • Da ne zaboravimo!

    12.09.2022 10:02
    Dragan Jočic, ministar policije, mart 2005: Moram da kažem da nije bila ni namera da taj novinar bude ubijen, to je bio sticaj nesrećnih okolnosti, onaj ko je naredio zastrašivanje na taj način je prenaglio, odnosno oni koji su sproveli, po nalogu, zastrašivanje, su prenaglili i čovek je neplanirano ubijen.
  • Bojan

    12.09.2022 09:23
    Bunga-bunga
    Iz Paralije cu se vriska, kazu Palma zene stiska.
  • Služba nije družba

    12.09.2022 08:09
    Bunga-bunga kralj uglja dobija resor spoljne politike ..... ili nas samo i dalje zamajava dok krčme državu?
    E Srbijo među šljivama ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija