Kosovo: Prijavljen još jedan slučaj silovanja maloletnice

Kosovskoj policiji prijavljen je još jedan slučaj seksualnog nasilja nad maloletnom osobom.
Portparol policije za region Peć Fadilj Gaši potvrdio da je prijavljeno da je maloletnicu silovao punoletni muškarac, u opštini Istok, preneli su prištinski mediji. 
 

Gaši je saopštio da se slučaj dogodio 9. avgusta, ali je žrtva slučaj prijavila policiji tek juče. Policija je nakon prijave slučaja uhapsila osumnjičenog, koji je po nalogu tužioca u pritvoru. 

"Žrtva nije prijavila slučaj odmah zbog straha. Istražitelji se bave slučajem i osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati", rekao je Gaši. 
 
Pre 10 dana prijavljen je slučaj silovanja jedanaestogodišnje devojčice u Prištini, što je dovelo do talasa protesta na Kosovu, ali i u Albaniji. 
 
U prvih sedam meseci ove godine Kosovskoj policiji prijavljen je 41 slučaj silovanja, objavio je Kosovo-onlajn.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.