MUP Kosova: Od 1. septembra petoro građana uzelo RKS tablice

Odluku Vlade Кosova o preregistraciji vozila na RKS tablice, od 1. septembra do danas ispoštovalo je pet osoba, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kosova.
MUP Kosova: Od 1. septembra petoro građana uzelo RKS tablice
Foto: Pixabay
Vlada Kosova je postavila rok do 31. oktobra do kada mora da se izvrši preregistracija vozila na RКS tablice, a tokom prvih 20 dana svega petoro Srba je preregistrovalo svoja vozila, objavili su prištinski mediji.
"Od 1. septembra do sada registrovano je pet vozila RКS registarskim oznakama u opštinama Prizren, Dragaš, Leposavić, Severna Mitrovica i Gnjilane. Ukupan broj vozila s nelegalnim tablicama koja kruže na Кosovu nije poznat, jer su registrovana u prethodnom sistemu. Nakon procesa registracije biće poznat tačan broj", navodi se u saopštenju MUP-a. 
Procenjuje se da na Kosovu ima oko 9.000 vozila sa KM tablicama, od čega više od 7.000  na severu.
  • Chiske

    21.09.2022 11:58
    Kosovo ce za koju godinu biti miljama ispred Smrdije... Mi zadnjih 20 godina iskljucivo idemo unazad... Realno najgora zemlja za zivot u Evropi. Bahata stoka se previse nakotila...
  • Joca

    21.09.2022 11:32
    Poštujte zakone države u kojoj živite!

    Ja živim u Sprdiji, ne volim je ... ali poštujem zakone ... jbg ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija