Pronađena nestala devojčica: Celo Kladovo tragalo za malom Ninom više od sedam sati

Petogodišnja Nina A. iz Kladova pronađena je posle više od sedam sati potrage.
Pronađena nestala devojčica: Celo Kladovo tragalo za malom Ninom više od sedam sati
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako piše Blic, nestalu devojčicu snimio je privatni dron na jednom neuređenom igralištu, nekih pet kilometara od vrtića iz koga je  nestala jutros, oko 10 sati.

"Pronađena je. Trenutno smo u Hitnoj pomoći. Sve je u redu", rekla je kratko njena majka.

Za devojčicom su, osim policije, tragali i taksisti, sportisti, planinari, predstavnici lokalne samouprave i svih javnih ustanova, kao i veliki broj građana.
 
- Alarmirali smo sve službe i u vazduhu su neprestano bila tri drona. Pregledali smo svaki kutak i pročešljali ceo grad. Zahvalni smo svima koji su se uključili u potragu da se dete pronađe – kaže Bojan Božanić, zamenik predsednika opštine Kladovo.
 
Nina će uskoro napuniti pet godina, ali, prema rečima majke, devojčica slabo komunicira. 
 
Dvorište vrtića je ograđeno, međutim, nije zaključano. Za sada nije jasno kako se devojčica neprimetno išunjala.
  • Rada

    23.09.2022 06:14
    Re:Galeriji cudesa
    Vi koji se krijete iza Galerije cudesa.Kako vas nije sramota.Brinete o jednom ili dvoje dece, pa vam se dete razboli ili padne i povredi.Pitam vas kako bi vodili racuna o 15 male dece, koju treba u isto vreme , nahraniti, umiti, presvuci itd?Zasto ste toliko negativni i puni ogorcenja?Deca su nam najvece bogastvo i niko ne zeli da se "desi nesto lose".Pa mnoga deca nemaju trecinu paznje i ljubavi koju dozive u vrticima.Zelim vam sve najbolje, i malo vise srece i ljubavi a najvise osmeha.
  • Bibi

    22.09.2022 19:50
    Za g-dju Ninu!
    Za Vasu informaciju, to je jedini vrtic u Kl, tako da ljudi koju salju decu tamo nisu “hrabri” nego primorani, dakle nemaju drugu opciju. Razumete? Propust se desio, neka odgovara ko treba. Nije na nama da sudimo, vazno je da je mala dobro. I sami smo juce 3 sata trazili, srecom da je sve dobro proslo.
  • Galerija cudesa

    22.09.2022 15:53
    Ko nam to cuva decu! Neki dan je dete palo kroz prozor iz vrtica, sad je devojcica izasla i odsetala iz vrtica. Ja se secam da je nasa pusila i pila kafu sa drugim vaspitacicama iz drugih grupa, a to je bilo pre 40 godina. Znaci i dan dana ista prica, dokle? Dok neko dete zaista ne nastrada i dok neka porodica ne bude zavijena u crno nebrigom osoblja koja rade sa decom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.