Ponoš o Vučićevoj najavi novog pokreta: To je "promena perja", loši saradnici idu u prljavu vodu

Najava predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića o stvaranju velikog državotvornog pokreta predstavlja "promenu perja" i pokušaj pranja odgovornosti.
To poručuje predsednik pokreta Srbija centar Zdravko Ponoš, navodeći da VUčić pere odgovornost za ono što je radio i u tu prljavu vodu želi da baci svoje loše saradnike.
 
"Ti njegovi saradnici su politički nosioci njegovog projekta i sad treba da se opere, da skine sa sebe odgovornost, reši se loših kadrova i prepakuje to kao novi 'brend'", rekao je Ponoš za TV Nova.

Prema njegovom mišljenju, Vučiću će biti potrebni novi saradnici i partneri, ali i "strašila" sa političke margine, sa desnice.

Komentarišući Vučićeve navode o pokretu državnog jedinstva, Ponoš je zapitao kako to može da ostvari čovek koji u svom narativu nikad ne može da odstupi od podele na "ja i mi" i "oni ostali".
 
"Koliko vidim, on namerava da vlada dok je živ", dodao je Ponoš.
  • Nemojte vise

    23.09.2022 06:51
    Evo spasavaju nam Srbiju raznim pokretima neprekidno jos od '89.
  • V

    22.09.2022 23:02
    V
    U pravu je G. Ponos,Vucic je potrosen i pustaju ga niz vodu! Ako ostane u Srbiji zna da mu negine,robija,Putin ga nejce jedino Arapi samo je tu malo vise,koplikovano zbog,drugih stvari?! Sve u svemu,Vucic broji sve sitnije!!!
  • Analiticar

    22.09.2022 10:37
    Bilo bi sjajno i Ponos da ode u taj pokret

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija