Olivera Kovačević: Oslobođenje RTS-a čeka glasanje građana, ali očito se to njima sviđa

"Oslobođenje RTS će sačekati glasanje građana, ali očito se to njima sviđa", kaže Olivera Kovačević.

"Promenilo se vreme. Kada političar treba da dođe u emisiju, stranka određuje ko će da bude gost pa se dešava da u pet emisija zaredom šalju iste ljude. Stranka i PR-ovi određuju i ko dolazi u emisiju i šta će da kažu", navela je Kovačević, prenosi Danas.

Ona je dodala da je do sada radila za televizije Politiku, BK, Pink i RTS.

"Glavni urednici su mi bili Aleksandar Tijanić, Željko Mitrović i Bogoljub Karić, tako da mislim da sam zaslužila beneficirani radni staž", rekla je u šali i dodala da se Mitrović nikada nije razumeo u informativni program

  • spisak zaslužnih

    25.09.2022 06:54
    Ona je služila sve režime na svim televizijama i poslednja je osoba koja treba da govori o "oslobođenju". Na RTS-u, pinku, BK i ostalim režimskim megafonima nikada nije mogao da se pojavi nikakav slobodan glas. Prisustvo O.Kovačević pokazuje da je i sama bila deo propagande koja je uništila državu. Neka niko ne pokušava da se pravda.
  • xqt

    25.09.2022 06:14
    Jad i beda
    RTS nije za ponos kao i gomila plaćenih, polupismenih ljigavaca koji sebe nazivaju novinarima (čast izuzecima).
  • andrija

    25.09.2022 01:36
    hm
    RTS je zlato naspram drugih televizija sa nacionalne frekvencije sa decjim i obrazovnim i ostalim programima. Sad je doslo vreme da nekom RTS smeta i zato ga treba unistiti. Razlog za ovo dolazi od privatno politickog interesa. Isto su to uradili i sa RTV pa masno naplacuju studio u Beogradu i sole pamet jer im je to omoguceno za neciji interes cilj opravdava sredstvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija