Hapšenje u Nišu: Maltretirali maloletnike, krali novac, mobilne telefone i školske torbe

Niška policija uhapsila je A.B. (21) iz Bele Palanke i K.Đ. (19) iz Niša zbog tri razbojništva, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.
Hapšenje u Nišu: Maltretirali maloletnike, krali novac, mobilne telefone i školske torbe
Foto: 021.rs
Oni su osumnjičeni da su u sredu više puta udarili dvadesetjednogodišnjeg mladića, oteli mu mobilni telefon i 12.000 dinara i lakše ga povredili.
Takođe su, kako se sumnja, pre tri dana, od četvoro maloletnika oduzeli četiri mobilna telefona, dva školska ranca, tri novčanika, odeću, kao i sveske i knjige, čija se ukupna vrednost procenjuje na oko 75.000 dinara.
Sumnja se i da su 10. septembra oborili na zemlju devetnaestogodišnjeg mladića, više puta ga udarili i oteli mu novčanik sa 40.000 dinara i ličnim dokumentima.
 
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.
  • Dusan

    09.10.2022 07:30
    Sirovine
    Objavi im slike, puna imena i prezimena, sve podatke i o porodici, adrese. To najace boli
  • Vlada

    30.09.2022 13:43
    Nzm za onu izreku juznije-tuznije, ali ovi omladinci setaju sa 12-40k dinara u novcaniku. P.S.Naravno da ove bitange treba u buvaru i na tesku robiju.
  • Reminder

    30.09.2022 13:35
    Divlje horde
    Da li zaslužuju milost?
    Tuku i otimaju, građani nisu naoružani da bi mogli da se odbrane ..Koja kazna bi bila adekvatna? Za divlje horde...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.