Saslušan nasilnik iz Mladenovca: Sudija odbio predlog za pritvor

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu danas je saslušan M.D. (57) koji se sumnjiči da je na ulici u Mladenovcu više puta udario 48-godišnju ženu.
Saslušan nasilnik iz Mladenovca: Sudija odbio predlog za pritvor
Foto: 021.rs

Na saslušanju je kratko izneo svoju odbranu, saznaje Tanjug.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Mladenovcu da mu odredi pritvor, ali je sudija taj predlog odbio. Sudija mu je međutim odredio meru zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa oštećenom i svedocima.

M. D. se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje. U nastavku postupka tužilaštvo će ispitati oštećenu ženu i prikupiti druge dokaze.
 
Kako Tanjug saznaje, osumnjičeni je u tužilaštvu kratko pričao i rekao samo da mu je oštećena uzela ključeve od stana.
 
Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak nasilja, a na kom se vidi kako muškarac na ulici napada ženu i nekoliko puta je udara u glavu. Incident se, prema prvim informacijama, dogodio u Mladenovcu, u naselju "25. maj", dva sata posle ponoći. Na snimku sa društvenih mreža vidi se kako muškarac psuje i udara ženu, čupa je za kosu, a zatim ulazi u automobil.
  • Sd

    04.10.2022 18:19
    Lako je udarati zene ,neka udare na jaceg.Moze jos zena da bude kriva pisem iz iskustva.
  • ...

    04.10.2022 17:30
    Sudija izdajnik.
  • Tja

    04.10.2022 17:19
    "Nemoj je bas jako komso, ja ti isto ne smem nista osim da te lepo zamolim" - u prevodu. Slepci i kese od ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.