SNS: Razbijena stakla na stranačkim prostorijama u Krnjači

Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da su sinoć napadnute prostorije u naselju Krnjača u opštini Palilula, pri čemu se razbijena stakla.
SNS: Razbijena stakla na stranačkim prostorijama u Krnjači
Foto: Pixabay
"Ovaj divljački čin, u kojem srećom niko nije povređen, odraz je nemoći onih koji vode konstantnu, prljavu kampanju protiv predsednika Aleksandra Vučića i SNS", stoji u današnjem saopštenju vladajuće stranke.
Ističe se da je ovo "još jedan dokaz da naspram Srbije, koja se zahvaljujući predsedniku Vučiću poslednjih godina ubrzano gradi i napreduje, stoje oni čija se politika svodi isključivo na rušenje i uništavanje".
"Najoštrije osuđujemo ovaj vandalski čin, i pozivamo nadležne državne organe da stanu na put ovakvom nasilničkom ponašanju", kaže se u saopštenju SNS.
  • Jarvis

    05.10.2022 19:26
    Pa?
  • SAS

    05.10.2022 18:31
    SAS
    Sa divljacima samo divljacki jer drugu komunikaciju nerazumeju! Bice ovoga sve vise...zasluzeno!!!
  • Limanac

    05.10.2022 17:50
    Velikomučenik prepodobni AVAV.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija