FOTO, VIDEO: Automobil sleteo s kolovoza i udario u banderu na Pančevačkom putu, troje mrtvih

Dva muškarca i žena su poginuli, a edan muškarac je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21 čas dogodila na Pančevačkom putu.
Nesreća se dogodila u smeru ka Pančevu, kada je vozilo "fijat multipla" beogradskih registarskih oznaka izletelo sa kolovoza i udarilo u banderu.
Od jačine udara, tri osobe su stradale na licu mesta, a četvrta, pedesetogodišnji muškarac koji je bio sa njima u automobilu, sa teškim povredama je prebačen u bolnicu.
 
 
Nastradali muškarac i žena imaju 56 godina, dok je treća žrtva stara oko 40 godina.
 
  • Balkanski spijun

    11.10.2022 09:16
    Linijski taxi, 99%, jer je Multipla registrovana na 5+1 putnika.

    Ima dobrih ali i jako losih vozaca. Jednom koji je nas 5 sa punim prtljagom u gepeku vozio 150-160 km/h sam uctivo ocitao bukvicu. Upristojio se. Ne treba cutati, ako treba bolje i napustiti vozilo nego zavrsiti ovako.
  • Goran

    11.10.2022 07:31
    Taj sa multiplom je 100% divlji taksista. Voze dan i noć bez odmora u tim raspadnutim automobilima,a jure kao sumanuti i po Novom Sadu. Imao sam nekoliko puta bliske susrete s njima. Uporno upozoravam poznanike da ne koriste njihove usluge,ali ne vredi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.