Vozač koji je izazvao nesreću na Pančevačkom putu imao 60 prekršaja

Pedesetšestogodišnji vozač koji je sinoć izazvao saobraćajnu nesreću na Pančevačkom putu, u kojoj su osim njega nastradale još dve osobe, tokom poslednjih deset godina imao je oko 60 prekršaja.
Vozač koji je izazvao nesreću na Pančevačkom putu imao 60 prekršaja
Foto: Pixabay
Nesreća u kojoj su nastradale tri osobe, vozač automobila, još jedan muškarac i žena, dogodila se sinoć oko 21 čas na Pančevačkom putu u Beogradu.
Kako je saopštilo Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nesreća se dogodila tako što je vozač iz nepoznatog razloga, krećući se iz pravca Pančeva ka Beogradu, levom trakom izleteo sa kolovoza u levu stranu a zatim udario u metalni stub električne rasvete.
Za RTS je u policiji potvrđeno da je vozač tokom proteklih 10 godina imao oko 60 prekršaja.
 
Nastradali muškarac i žena sedeli su iza vozača, a suvozač je zadobio teške telesne povrede i prevezen je u Urgentni centar.
 
Troje poginulih i povređenu osobu iz automobila su izvukli vatrogasci pošto je automobil bio potpuno smrskan.
  • Z13

    11.10.2022 15:16
    Neki su nepopravljivi
    Očigledno je da treba oduzimati vozačku dozvolu i to znatno ranije pre 60-og prekršaja. Ništa genijalno, ali bi spašavalo živote.
  • Vlada

    11.10.2022 14:34
    I sudeci po marki automobila, bavio se ilegalnim prevozom ljudi. P.S. Ljudi, ne sedajte u kola sa svakakvim budalama, samo da bi ustedeli neki dinar.
  • pajo patak

    11.10.2022 13:56
    60 prekršaja
    i pravu partijsku knjižicu u poslednnjih deset godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.