Čedomir Jovanović pušten iz policije

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović pušten je iz policije, potvrđeno je za portal Nova.rs.
Jovanović je prema pisanju medija, danas u policijskoj stanici dao iskaz po prijavi za porodično nasilje, a saslušana je i njegova supruga Jelena, koja je rekla novinarima da napada nije bilo, podseća portal Nova.rs.
Međutim, nakon toga, Jovanović je zadržan u policiji.
 
Advokat Jovanovića je, kako prenose mediji, saopštio da je predsednik LDP-a zadržan na trežnjenju i zato što je uzeo bromazepam, na šta je ukazao test.
Njegova supruga je, kako prenosi Telegraf, po izlasku iz policijske stanice novinarima, na pitanje ko je prijavio nasilje, odgovorila: "Pitajte Čedu …Ništa se nije dogodilo". Pre ulaska u policijsku stanicu rekla je da je suprug nije napao, niti je ona njega.
  • S56

    13.10.2022 17:54
    @Milenko
    Jel Čeda jedini koji živi kao holivudska zvezda? Ima takvih na vagone u Srbistanu. Čedina jedina greška je što je član pogrešne partije.
  • L

    13.10.2022 08:07
    L
    Po ovome 80% gradjana Srbije bi trebalo u zatvor! Da ga nestiti ova kriminalna drzava odavno bi gulijo dugogodisnju robiju!!!
  • Bojsi

    13.10.2022 07:15
    Pa šta sad jesu se mlatili ili ne?
    Pitam za druga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.