Smederevska Palanka: Održan protest zbog ubijanja pasa

Na centralnom trgu u Smederevskoj Palanci održan je protest građana zbog ubistva pasa u noći između 12. i 13. oktobra.

Građani na trgu su palili sveće, ostavljali cveće i venac za ubijene pse.
 

Neidentifikovane osobe su u noći između 12. i 13. oktobra iz vatrenog oružja u centru grada ubile više pasa, koji su, kako kažu okupljeni građan, bili dobri i umiljati i nikada nikome nisu naudili.
 

Nevena Tošić, koja je podnela krivičnu prijavu zbog ovog slučaja, izjavila je FoNetu da je dala izjavu u policiji.
 
"Danas su me zvali iz policije u Smederevskoj Palanci da dam izjavu povodom krivične prijave koju sam podnela u Tužilaštvu. Rekli su mi da imaju samo jednu patrolu i da za događaj nisu znali sve do moje podnete prijave", rekla je Tošić.
 
Predsednik Udruženja za prava i zaštitu životinja "Belka" iz Majdanpeka Igor Janković rekao je FoNetu da će početi štrajk glađu ako osobe koje su ubile pse ne budu uhapšene.
  • Udomitelj

    17.10.2022 07:56
    @Dragan,@Ilija
    Mi koji idemo na te proteste imamo po 10,20,30 pasa udomljenih sa ulice, a Vi sto kukate kako vas ujedaju ti isti psi prestanite da ih sutirate, gadjate i na ostale nacine maltretirate pa vas nece ujedati.
    Sterilisite pse i ne bacajte po deponijama pa ulicnih nece ni biti.
    A ako nastave ulicama da idu sa puskama doci ce red i na Vas i Vasu decu... To odobravate???
    Kazite da znam pa da svratim do Vasih ulica
  • Ilija

    16.10.2022 12:13
    Lopovska drzava
    Svi ti koji protestuju savetujem da udome sve pse sa ulice u svoje stanove i time udomljavanjem pokazu ljubav prema psima lutalicama na delu umesto paljenja sveca koja kosta 10 dinara.

    I da obidju porodice izujedanih od tih pasa da ih pitaju kako se osecaju nakon PLACENIH POREZA SO SMEDEREVSKA PALANKA obicni ljudi koji su krenuli na posao i izujedani ni krivi ni duzni na sred ulice.

  • Priroda

    15.10.2022 23:36
    Jadno
    @ svedok saradnik
    Baš jadan komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.