Jedan od uhapšenih zbog ubistva u Beogradu povezan sa žrtvom Velje Nevolje

L. K. (20), jedan od dvojice mladića uhapšenih zbog pucnjave u Krnjači u kojoj je ubijen N. S. (27), povezan je sa žrtvom Veljka Belivuka, Zdravkom Radojevićem.
Jedan od uhapšenih zbog ubistva u Beogradu povezan sa žrtvom Velje Nevolje
Foto: 021.rs

Kako nezvanično saznaje portal Nova.rs reč je o L. K. koji je sin devojke sa kojom je duže vreme u vezi bio Zdravko Radojević, inače žrtva klana Veljka Belivuka.
 

Radojević je ubijen tako što su ga namamili na sastanak 10. 11. 2020. godine, tako što se Marko Miljković preko telefona predstavljao kao lažni prodavac oružja.
 

 
Prema navodima optužnice, okrivljeni Nemanja Lakićević je iskoristio poznanstvo koje je imao s Radojevićem i, govoreći mu da mu je ugrožena bezbednost, dao mu na korišćenje automobil, putem koga su ga okrivljeni lakše pratili.
 
L. K. nedavno izašao iz zatvora
 
Uhapšeni L. K, prema nezvaničnim saznanjima portala Nova, nedavno je izašao iz zatvora u kom je bio zbog ubadanja mladića. Uhapšen je ponovo danas nakon što je u pucnjavi u beogradskom naselju Krnjača ubijen N. S. (27).
 
L. K. bio je u automobilu zajedno sa ubijenim mladićem. Jurili su "audi" u kojem je bio V. A.  Kada je V. A. stao, izašao je iz kola, uzeo pajser i krenuo ka Luki i Nemanji. Tada je neko od njih dvojice izvadio oružje i zapucao. To je bio prvi pucanj, od dva koliko se su komšije čule.
L. K. i V. A. uhapšeni su na licu mesta. Policija je na mestu ubistva u prisustvu jednog od njih tražila pištolje iz kojih je pucano, a koji su bačeni u kanale.
 
Tačne okolnosti pod kojima je ubijen N. S. još nisu poznate i biće utvrđene istragom koja je u toku.
  • Uroš

    16.10.2022 09:10
    Ispade samoodbrana
    Izađe čovek sa pajserom iz audija? Zapucaše na njega... Na kraju, jedan od pucača ubijen!
  • Eon

    16.10.2022 07:10
    Povezani ko svinjska creva
    I ove vesti u vezi kriminala koje su dostupne javnosti su šokantne. Šta bi tek bilo da saznamo sve one detalje koje država krije?
  • Nisu to

    16.10.2022 06:08
    Nevazne vesti
    Htelo se reci da nije povezan sa policijom! To je onda vest! To je glavna vest! To mora da bude vest! Svako ubistvo, svako silovanje, svako dilovanje, svaka kradja koja nije u sprezi sa vlastima, iza koje ne stoji vrh piramide - jeste vest i mora to da bude, uz opsta cudjenja da u ovoj zemlji postoje zlocinci koji se usudjuju da delaju a da nisu organizovani u projektu "drzavnog zlocina".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija