Vučić i Dačić sa sinovima na pivu i kafi: "Pošto smo sve dogovorili..."

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zajedno sa svojim sinom Danilom, sastao se danas sa predsednikom SPS-a Ivicom Dačićem i njegovim sinom, Lukom.

Na Instagram profilu Budućnost Srbije podeljena je fotografija očeva i sinova kako piju pivo, odnosno kafu.

"Luka Dačić, moj Danilo i ja pijemo popodnevno pivo, Ivica kafu. Cigaru je sakrio da ne izgubi političke poene", naveo je Vučić.

Kako se dodaje, pošto je sve dogovoreno u vezi sa strateškom saradnjom Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, "vreme je da se u Beogradu na vodi opuste i pripreme za napornu nedelju".
 
"Uzgred, Dačić je stariji od mene, a izgleda kao da ima deset godina manje. Biće da je to zbog mog vina i piva", poručio je predsednik Srbije, uz smajli.
  • Popaj

    18.10.2022 13:57
    Dogovor
    Dogovor o podeli plena
  • AntifaNS

    18.10.2022 10:39
    Saradnici okupatora, isti kao oni od 1941 godine...
    SF-SN
  • Banda

    18.10.2022 09:10
    Sad vode i svoje bilmeze sa sobom...dogovaraju se kako da pljackaju i dalje...
    Boze, na sta lice ova cetvorica, kakve zadrigle, podnadule face. Lezilebovici koji godinama parazitiraju na grbaci ovog sludjenog naroda.
    I dalje ce da pljackaju narod i terorisu celu zemlju, a podanici ce da bleje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.