Za petu nacionalnu frekvenciju prijavile se četiri televizije

Predsednica Saveta REM-a, Olivera Zekić, izjavila je FoNetu da su se na konkurs za petu frekvenciju za televiziju sa nacionalnom pokrivenošću javile četiri televizije - Nova S, Kurir, Kopernikus i BK.
Za petu nacionalnu frekvenciju prijavile se četiri televizije
Foto: Pixabay
Zekić je objasnila da je 11. oktobra istekao rok za podnošenje dokumentacije za petu frekvenciju za televiziju sa nacionalnom pokrivenšću, ali i za konkurse za televizije i radio stanice za emitovanje na teritoriji Beograda.
Sada teče rok za eventualnu dopunu dokumentacije i to rade strčne službe unuar REM, dodala je.
Potom će uslediti proces javnog slušanja kandidata koji su konkurisali za te frekvencije i može se očekivati da ceo proces bude završen do decembra, rekla je Zekić. 
  • Kladža

    18.10.2022 17:53
    @Vlada
    Kvote:
    Kopernikus 1.20
    Kurir 1.45
    BK 2.45
    Nova S: 25.0
  • Sigurica

    18.10.2022 17:52
    Karići dobijaju 100%
  • V

    18.10.2022 15:23
    V
    Ako Nova S dobije ode AV u propast za nedelju dana! Dobice njegove rezimske sto zaista nije urede ali za vlast se grabi na sve nacine! Divoljno je da dve emisije sa relevantnim dokazima pusri Nova S sta ovaj rezim radi drzavi i gradjanima i vec bi bila panika i kraj!!! Ali to je jos jedan od dokaza da se AV boji istine i razotkrivanja kriminalnih radnji koje sprovodi 10 godina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.