Deo opozicije zatražiće hitnu sednicu Skupštine Beograda o smeni Šapića

Deo opozicionih odborničkih grupa u Skupštini Beograda podneće zahtev za sazivanje hitne sednice gradskog parlamenta na kojoj bi se raspravljalo o smeni gradonačelnika Aleksandra Šapića.
Kako prenosi N1, dogovor o sazivanju sednice postigli su šefovi odborničkih grupa Ujedinjeni, Narodne stranke, Demokratske stranke - Bedem i Moramo, koji su se tokom dana sastali u Beogradu.
Šefica odbornika Ujedinjenih Mila Popović navela je da će se na toj sednici raspravljati o "Šapićevim nedelima tokom prvih 100 dana mandata", dok je šef odbornika Moramo Dobrica Veselinović rekao da se pozivu na sastanak nisu odazvali odbornici Zavetnika, Dveri i Nove Demokratske stranke Srbije.
Inicijativu za smenu gradonačelnika Aleksandra Šapića pokrenula je SSP posle navoda istraživačkih medija da je objekat u njegovom vlasništvu nezakonito legalizovan.
  • Svitac

    18.10.2022 23:19
    Hahahahah Dveri…poks , pa najveći izdajnici. Sad će leteti i iz čistoće
    Dogorelo je

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija