Četvorici pripadnika Belivukovog klana ukinut pritvor

Sudsko veće Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu ukinulo je danas pritvor četvorici okrivljenih da su članovi kriminalne grupe Veljka Belivuka.
Četvorici pripadnika Belivukovog klana ukinut pritvor
Foto: 021.rs
Za ostalih 10, čije puštanje su tražili branioci, ta mera produžena.
Pritvor je ukinut za Borisa Karapandžića, Miloša Lukić Selaka, Vladu Georgieva i Filipa Ivanovskog.
Georgiev je pušten bezuslovno, dok ostala trojica imaju zabranu napuštanja prebivališta i obavezu javljanja svakog dana nadležnoj policijskoj stanici.
 
Tokom izricanja odluke, reakciju optuženih najviše je izazvalo ukidanje pritvora Filipu Ivanovskom koje je propraćeno aplauzom i uzvicima, najpre Marka Miljkovića.
 
Nakon što je završeno izricanje presude, Veljko Belivuk je slao poljupce u pravcu drugog kraja sale gde su optuženi bili smešteni, što je bilo propraćeno i komešanjem sa policijom.
 
Nastavak suđenja zakazan je za 7, 8. i 10. novembar. 
  • Lila

    21.10.2022 16:15
    Koliko li će ta dvojica živeti na slobodi?
  • Vlada

    21.10.2022 13:36
    Sprdaju se sa nama od vrha do dna
  • K

    21.10.2022 13:15
    Kao i svi koje je ova vlast uhapsila. Senzacionalno, pa onda 10 godina suđenja, i na kraju ništa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.