Vučić: U nedelju će biti poznata imena kandidata SNS za ministre

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da će posle sednice Predsedništva i Glavnog odbora SNS u nedelju biti poznata imena kandidata SNS za ministre.
Vučić: U nedelju će biti poznata imena kandidata SNS za ministre
Foto: 021.rs
Dodao je da će biti poznata imena kandidata te stranke i onih koje SNS podržava za ministre u novoj vladi Srbije.
"Možda se neće znati jedno ili dva imena koalicionih partnera, za šta su možda potrebna još 24 sata", rekao je Vučić novinarima u Leskovcu gde je posetio gradilište fudbalskog stadiona.
Upitan da li to znači da će koalicioni partneri SNS dobiti samo jedno ili dva ministarsta mesta u novoj vladi, Vučić je kazao da će dobiti "mnogo više".
 
"Mi smo mnogo korektniji i darežljiviji", rekao je Vučić.
 
Upitan o inicijativi za izmenu Krivičnog zakonika, Vučić je ocenio da je važno da se pokaže političko-pravna volja države da se i "drakonskim" kaznama obračuna sa silovateljim i onima koji čine porodično nasilje, posebno nad ženama i decom.
 
"To je važna novost jer ako nekog ne možemo da vaspitamo, morate da pribegnete kaznama i verujte mi da će rezultat sigurno biti dobar i pozitivan. Mislim da se ljudima dopala ta ideja, sad da sačekamo novu vladu da vidimo kako će oni da reaguju", kazao je predsednik Srbije.
  • Zemlja čudesa

    22.10.2022 14:03
    Novus dominus, idem quod vetus...
  • zztop

    22.10.2022 10:49
    A oće bit povodom toga i jedno prigodno obraćanje...
  • Dragan

    22.10.2022 09:11
    Srt
    Usyavni sud treba da stopira jer po ustavu mi istre bira skupština a ne predsednik.Uhapsiti tkzv predsednika zbog flagrantnog kršenja ustava i izvođenje pred sud.Ako do toga ne dođe sve sudije tkzv ustavnog suda će pred sud kad tad pod optuźbom "zločinačko udruživanje" kao i kasacionim i apelacionim sudijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.