Mladići bežali od policije u Beogradu, pa sleteli s puta - teško su povređeni

Dvojica mladića teško su povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Beogradu, u ranim jutarnjim satima, dok su bežali od policije.
Mladići bežali od policije u Beogradu, pa sleteli s puta - teško su povređeni
Foto: 021.rs

Nezgoda se dogodila kada su mladići, bežeći od policije, sleteli s puta u krivinu, probili bankinu i survali se nizbrdo na Kružnom putu.

Šesnaestogodišnji mladić zadobio je povredu glave i prelom butne kosti, dok je jedan dvadesetogodišnjak povredio nogu, grudni koš i glavu.

Oni su, navodno, sleteli sa Kružnog puta u naselju Kijevo u krivini ka kućama u Ulici Predraga Manojlovića. Automobil se prevrtao između kuća, te završio na krovu.
 
Ljude koji žive tu probudila je buka. Navodno, oni su bežali od policije. 
  • M

    23.10.2022 14:08
    @Gradjanin
    Nisu jos plivali, mladi su, ali ce plivati. Vidi se da su sjajni kandidati da naslede trenutno aktuelne dziber - plivace.
  • Milos

    23.10.2022 11:47
    napraviti obuku policajcima
    Po ko zna koji put pisem, da je veca steta da policija juri nekog zbog alkohola ili prekrsaja ili da na drugi nacin upise broj i dodje do kola i vlasnika. Cak i da ne nadje, bolje je tako nego da ga jureci nacede da on brzom voznjom ugrozi nekog neduznog ili izlomi i ubije sebe. Zar nuje bolje da ovi klinci odu pijani kuci sa strahim da ih je mogla uhvatiti policija ili da su npr zbog gluposti ostali invalidi. Jedno je vijanje razbojnika, a drugo neki prekrsaj.
  • Građanin

    23.10.2022 10:52
    Fini svet
    Da pogađam, glave im obrijane, mišići nabildovani, imaju tetovaže, plivali ili hoće da plivaju za "časni krst".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija