Nakon što se saznalo da nije u novoj Vladi: Zorana Mihajlović se sutra javno obraća

Potpredsednica Vlade i ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović održaće sutra konferenciju za novinare, najavljeno je iz njenog kabineta.
Nakon što se saznalo da nije u novoj Vladi: Zorana Mihajlović se sutra javno obraća
Foto: 021.rs

Ona će se novinarima obratiti u 11 časova u Vladi Srbije. 

Ranije danas Predsedništvo i Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) podržali su predlog mandatarke Ane Brnabić za sastav novog kabineta u kom bi resor energetike i rudarstva trebalo da preuzme Dubravka Negre. 

Pojedini mediji preneli su da aktuelna potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS nije prisustvovala današnjoj sednici tog stranačkog tela. 

  • Darko

    25.10.2022 20:53
    Ali sledecu vladu pravice Nedimovic, Mihalovicka mozda i nesa tako to ide
  • СЕРГЕЙ

    25.10.2022 12:50
    ЦЦЦЦ
    Да се Власи не сете,владаће из сенке
  • Predragg

    25.10.2022 00:22
    Osoba koja suradjuje sa autokratom sigurno nije za preporuku. Ali ako je napada Konseljere Djuka,koji je i u ovom sukobu pobedio,sto je zabrinjavajuce,nesto opasno ne stima kod lecenih radikala,neko ne placa procente faraonu. Verovatno ima par svedocanstva koja ce dobro doci kada padnu,a krenu sudjenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija