Novi ministar Memić: Nadam se da ću uspeti da napravim dobar rezultat

Kandidat za ministra turizma i omladine Husein Memić poručio je da mu je time učinjena velika čast i da oseća obavezu i nadu da će uspeti da napravi dobar rezultat.

Memić, potpredsednik Sandžačke demokratske partije (SDP) osnivača Rasima Ljajića, kazao je u izjavi za radio Sto plus da je prerano da govori o planovima i ciljevima ministarstva na čijem će čelu biti.

"Prvo nameravam da sednem sa svojim saradnicima i detaljno se upoznam sa dosadašnjim radom koji je bio za svaku pohvalu, pa ćemo onda napraviti presek", rekao je on.

Dodao je da će se sastati i sa prethodnim ministrima turizma, Tatjanom Matić i omladine Vanjom Udovičićem kako bi se, istakao je, upoznao sa dosadašnjim radom i budućim planovima na poljima omladinske politike i turizma.
 
Memić je nosilac liste Sandžačke demokratske partije na predstojećim izborima za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća.
 
"Ostaću nosilac i učestvovati na izborima. Biću većnik u novom sazivu Vijeća, tu nema nikakvih zakonskih smetnji. Smatram da je to još jedna prednost, da se kao većnik – ministar, zalažem za unapređenje prava Bošnjaka", poručio je.
 
Memić je rođen 1983. godine u Novom Pazaru, a na čelu Kulturnog centra Novi Pazar je od 2016. godine.
U rešenju o izboru za direktora te kulturne ustanove navodi se da je diplomirani ekonomista – master iz oblasti turizma i ugostiteljstva.
 
Član je i Upravnog odbora Rukometnog kluba Novi Pazar koji je, nakon nacionalističkih skandiranja tokom utakmice sa Crvenom zvezdom u Beogradu, istupio iz Arkus lige.
 
Ranije je bio i član Upravnog odbora Turističke organizacije Novi Pazar.
 
Nova Vlada Srbije brojaće 25 ministarstava, a jedno od njih pripašće i Stranci pravde i pomirenja, najavio je lider te partije Usame Zukorlić na društvenim mrežama.
  • Mile rent-a mozak

    24.10.2022 18:04
    Koja smo mi kurton zemlja - samo ovde se možeš " baviti" politikom ( S. Selenić- Očevi i oci), a da nemaš ni zanimanje, ni stručnost, ni rezultate koji te preporučuju. Svoj stav i obraz, ni slučajno. Bitno je da sam ja izabran za ministra, bez ikakvog realnog programa za poboljšanje rada i rezultata ministarstva, na lepe oči, bez konkurencije. Doduše, verovatno je priložio dva dobitna listića iz kladionice i iskorišćene vaučere u "Vita" Institutu ovog leta.
  • Rezultat

    24.10.2022 17:22
    je napravljen, popraviti se nece, džaba ti dobra volja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.