Vučić: U Srbiji uskoro počinje grejanje, ali očekujem da se neko i sad na 25 stepeni buni

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se nada da će sukob u Ukrajini uskoro biti završen, ali da ne veruje u to niti da vidi takav ishod.
Vučić: U Srbiji uskoro počinje grejanje, ali očekujem da se neko i sad na 25 stepeni buni
Foto: FoNet (Milica Vučković)
On je rekao da će zbog tog sukoba u svim zemljama biti problema do kraja zime ali da će u Srbiji uskoro početi grejanje, bez obzira na temperaturu. Naveo je i da čeka da se i danas, na 25 stepeni, pojavi neko  u majicama kratkih rukava da protestuje što nema grejanja.
"Plašim se da će da bude još gore. Jer niko ne želi kompromis nego poraz one druge strane. A kada to imate, dok stvari ne postanu jasnije, a čini mi se da neće skoro postati, plašim se da ćemo imati sukobe", rekao je Vučić.
Vučić je potvrdio da jedinice Vojske Srbije trenutno sprovede jednu od najvećih vojnih vežbi pod nazivom "Manevri 2022", ali da ni on ni drugi nisu o tome želeli da govore.
 
"Radimo svoj posao, to je nešto uobičajeno...svake godine imamo takvu vežbu, samo smo sada uključili više ljudi. Želimo da vidimo svoje slabosti i da uložimo mnogo u vojnu industriju. Ali to neće biti bacanje novca u bunar. Kupovaćemo i dronove, dronove kamikaze i izviđačke bespilotne letelice. Želimo da nešto od toga bude i transfer tehnologija, jer vojska je jedan od četiri stuba države i treba da bude osnažena", rekao je on.
  • Zemlja čudesa

    26.10.2022 15:02
    Ko zna, možda je ovo i dobro da se poneki glasač malo spameti posle smrzavanja?
  • Tit

    25.10.2022 19:28
    Niko
    Da niko nije večan, zli čoveče.
  • Ja

    25.10.2022 18:55
    Vidim
    Ja vidim da se on plasi za nasu decu !
    Pa naravno kada za svoju ne mora da se plasi , to im je zavrseno !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.