Uhapšeni inspektori iz Milenkovićevog odeljenja, sumnjiče se za mučenje

Sektor unutrašnje kontrole MUP, zajedno sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsio je dva inspektora Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije.
Uhapšeni inspektori iz Milenkovićevog odeljenja, sumnjiče se za mučenje
Foto: 021.rs
Kako prenosi Nova.rs, uhapšeni policajci, kojima je određeno zadržavanje do 48 sati, sumnjiče se za krivična dela zlostavljanje i mučenje, zloupotrebu službenog položaja, kao i nanošenje teških telesnih povreda dvojici oštećenih.
Kako se saznaje, uhapšeni policajci su M.I. i M.K.
Nova.rs je ranije prenela da, prema njihovim izvorima iz vrha MUP, saslušanje inspektora nadgleda lično šef Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović.
 
Prema informacijama Nove.rs, vrhu policije i Sektoru unutrašnje kontrole nekoliko nedelja ranije stigla su obaveštenja da se traže razlozi da se uhapse bar neki pripadnici Četvrtog odeljenja, kojim rukovodi načelnik Slobodan Milenković, koji je razotkrio Jovanjicu.
 
Kako su podsetili, viši tužilac Nenad Stefanović nedavno je, prema saznanjima Nova.rs, na kolegijumu zahtevao od svojih zamenika da strogo postupaju sa inspektorima Odeljenja za borbu protiv droga i da im traže da lično, a ne preko kurira, podnose zahteve za listinge prisluškivanja narkodilera, kao i da se svi inspektori koji rade sa Milenkovićem kažnjavaju sa po 100.000 dinara ukoliko budu sprečeni da svedoče u zakazanim terminima.
  • drLazar

    07.02.2023 19:11
    Sve u zatvor
    Ma Oni muce pa muce, treba se doneti zakon da se u svakoj prostoriji postavi video kamera.

    I po potrebi da se moze pogledati ako nekoga maltretitaju, muce, tuku.
  • !!!!!

    26.10.2022 08:36
    ?????
    Kakve smo mi p...e od naroda a samo se kurcimo.
    Da li je moguće da nema nikog u policiji da podigne glas ili je to samo interesna grupa
  • Sve

    26.10.2022 08:14
    Sve samo da se kriminal svede na gajenje muskatli

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.