LSV traži kažnavanje odgovornih zbog propusta sa vakcinacijom dece u GAK Narodni front

LSV je danas tražila kažnjavanje odgovornih za propust u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front" u Beogradu gde je 600 beba, umesto BSŽ vakcine protiv tuberkoloze, primilo fiziološki rastvor.
LSV traži kažnavanje odgovornih zbog propusta sa vakcinacijom dece u GAK Narodni front
Foto: Pixabay
LSV je u saopštenju pozvala novoizabranu ministarku zdravlja Danicu Grujičić da "što pre iznese sve detalje vezane za skandal u GAK Narodni front".
"Postavlja se pitanje da li je ova greška slučajna, ili je rezultat svesnog delovanja antivakserskog lobija u Srbiji", naveli su iz te stranke.
Ministarka zdravlja izjavila je ranije danas da je 600 beba greškom primilo fiziološki rastvor umesto vakcine i dodala da to neće imati posledica po zdravlje dece.
 
"Deca su potpuno bezbedna, BSŽ vakcina se daje do 12 meseci života, tako da mi nismo zakasnili sa vakcinacijom te dece", navela je ministarka na vanrednoj konferenciji za novinare.
  • VladaNS

    29.10.2022 08:31
    Ehh
    Evo prvi put da imamo zajedničko mišljenje!
  • Xxl

    28.10.2022 07:25
    Ta nemojte kasti, ne napadajte one gde debelo imate koristi, na izdisaju je liga zbog vodstva verovatno će neki preći u sns tj. nove radikale i koga više briga šta šačica ovih kaže.
  • Aleks

    27.10.2022 22:32
    LSV.....zar vi još postojite?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija